Orker du å lese?? O.o

(Dagens bilde nederst) ;)

Jah.... Jeg har da ikke skrevet her på veeldig lenge, ikke siden 18. mai faktisk O.o.. Hvorfor ikke? JO! Fordi jeg ikke har mobil! Og man måtte sende sånn melding sak... Ikke det at jeg har noen lesere xP

Uansett....

Det er Masse som har skjedd med meg.... (masse og masse fru Blom)
Dagene gikk som de alltid går, og ikke noe spesielt skjedde... før på torsdagen! Og nå tror du sikker at noe helt super kult skjedde! Meen... Sorry for å skuffe deg..
Var på Piknik med Andrea, Anita, Marielle og Kamilla. Det var super koselig! Vi lagde brownies og cookies og kjøpte is og potetgull, og så gikk vi til et lite parklingnene sted som heter... var det Valdemarhøy? Uansett... Satt på tepper på plenen og bare hoste oss! Såååå deilig!

Fredagen møtte jeg Marielle. Først dro vi på senteret og kjøpte mat, og så dro vi hjem til henne og lagde sjokolademousse! Skulle ha det til dessert, og så skulle vi lage pai, men de manglet en paiform, så da dro vi ned på senteret for å kjøpe... fant en innen 5 minutter og endte opp med å se på klær til Marielle på indiska :D De hadde mange fine kjoler der nå!
Vi dro hjem til henne, lagde paien (som faktisk ble en suksess). Et vellykket måltid :D

På Lørdagen var jeg hele dagen på Tusenfryd (no kiddin')
Først måtte jeg bli med mamma og pappa + lillebror på tusenfryd, fordi de skulle ha gratisbilletter som jeg ikke hadde henta enda... og så var jeg med dem til klokka var sånn kvart over 2, for da måtte jeg løpe fordi jeg skulle jobbe kl 3. (Jobber som Parkservice, og det er ikke parkering) Etter en lang og slitsom dag med søppelplukking, søppeltømming, avedlingsmøte kl 7, vi fikk prøve SpinnSpider! Driitgøy! og så var jeg egentlig ferdig kl halv 10, men så hadde vi ikke klart å bli ferdig (meg + de 3 andre som var på jobb) så det endte med at jeg sto i over en time og kastet tunge, våte og fulle søppelsekker inn i søppelkompressoren(tror det er det den heter), og ble neddusja av brus, slush og andre udiggheter som bare de høyere makter vet hva er..... DUM dag å ta de nye Kawasaki skoene mine på! Føttene mina hadde det helt greit, men de stakkars skoene ble jo sølete, fulle av brus og andre ting og så ikke ut på slutten av dagen.
Nå har mamma heldig vis tatt dem i vaskemaskinen (det går an å vaske dem!) og de ble kjempe fine :D

Søndagen skjedde det lite... Smerter i ryggen etter gårsdagen, og var helt død.... 

Mandag:
Jeg hadde nå gått i flere uker og hatt det helt fantastisk! Alt som hadde skjedd meg var bra (det var ikke ille å jobbe en gang!) så jeg bare gikk og venta på at lykken skulle ta slutt, og i dag, dagen av alle dager, den dagen jeg skulle komme opp i muntlig eksamen, denne dagen tok hellet slutt... -.-
Kom opp i fuckings NATURFAG!!! KARBONKJEMI!! Hva kan jeg om det? Ikke en dritt...... blææææææææ----
Kom heldig vis opp med Natalie da! Så hadde ikke hele oppgaven alene. 
Hele mandagen gikk til pugging, pugging og pugging (med mange avsporinger) og Tirsdagen gikk da til å sette sammen notatene til meg og Natalie og lage selve presentasjonen... Med alle avsporingene endte det med at vi var ferdige innen kl 10.... (på kvelden xD) 

I dag:
Hadde EKSAMEN!! Var Skiitnervøs, men holdt følelsene under kontroll.. (?) Vi gikk inn, hadde foredraget, jeg sa alt uten å se på manus *stolt* og Natalie gjorde det ganske bra hun også!
Så kom spørsmålene... Han (sensor) stilte oss spørsmål i en halv time! MINST! Og mye av det var bullshit!
Som hvordan lager man bensin, hvordan resirkulerer man plast? Og så var det også mange spørsmål om global oppvarming S: Vi hadde om KARBONKJEMI! Ikke Miljøvern! 
Endte opp med en 4'er da, og er ganske fornøyd ^^ 
Skal bare si nå: LYKKE TIL ALLE SOM KOM OPP I MUNTLIG I DAG!! Spess til deg Andrea, som kom opp i matte muntlig L
Så skal det være en Kulturdag i Ski 6. Juni! Da må dere komme og se på! Masse morro skal visst nok skje (hørte noe om gitar kameratene xP) og så skal Ballettskolen i Ski + DanseTeateret opptre! Gleder meg! ;D
 sheisdead

HAHAHAA!! Døde av latter da jeg så det bilde første gang!! xD

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Therezu~

Therezu~

15, Ski

Jeg er lille meg! Jeg elsker sjokolade! Noen kan si at jeg er litt ond og at jeg har helt forferdelig humor... Er ikke helt sikker på den onde delen, men dårlig humor DET har jeg, og er stolt av det!!!

Kategorier

Arkiv

hits