Lazy days!

Hele helga har bare vært helt chill! har liksom bare vasa rundt og nyti sola uten å ha noe spesielt å måtte gjøre... HVOR DIGG E'KKE DET???

I dag var jeg nok en gang med Anita på Tusse. Marielle og Kamilla kunne ikke være med, så det ble bare oss. Men det var koos det! Vi sykla ned til statoil og kjøpte godt og dro til tusse for å bade, mange filk der i dag og irriterende folk som absolutt skulle sprute på oss.... men men... Gøy var det i alle fall!

Nå har meg og Anita skilt lag. Ho har dratt hjem til seg noe som gjør at vårt lille "overnattings eventyr" er over, og jeg sitter da atter en gang alene i huset, med big bro'. Vi sitter i forskjellige etasjer.... men nok om det!
Mammi og pappa er nok på vei hjem nå snart fra flyplassen/mormor med Benjamin baki, og da vil freden i huset være over... men skal bli deilig å måtte rydde opp etter den late storebroren min som aldri, da mener jeg ALDRI, rydder opp etter seg!

har du noen gang føl at du ikke er god nok? Eller at visse deler på korppen din kunne sett anderledes ut? Hvis ja: DU ER IKKE ALENE, og hvis nei: Good for yew.

Uansett så er jeg bare så sykt lei av at alle skal se så jævla perfekte ut! Hvorfor kan ikke modeller være en størrelse 38 istedenfor en størrelse 32? Det er jo helt sjukt!

Erlig talt, hvordan ville du sett ut?
65143res3skinnyjkgh
1                                                                   2
3 kommentarer

anita

03.jun.2009 kl.11:27

sier bilde 1 azzz. me

anita

03.jun.2009 kl.11:28

OMG alt kom ikke med.
Ö det skulle stå "sier bilde 1 azzz, I løøøv anoreksi!!"

Therezu~

03.jun.2009 kl.12:23

Fikk litt sjokk når det bare sto at du ville ha bilde 1! xD

Skriv en ny kommentar

Therezu~

Therezu~

15, Ski

Jeg er lille meg! Jeg elsker sjokolade! Noen kan si at jeg er litt ond og at jeg har helt forferdelig humor... Er ikke helt sikker på den onde delen, men dårlig humor DET har jeg, og er stolt av det!!!

Kategorier

Arkiv

hits