Skuffet....

Vet dere hva?? Eller skal jeg si du?
Jeg har menlig funnet ut at jeg har 4 lesere! xD Woaw! Snakk om god selvtillit man får av det!!

Akkurat nå sitter jeg og ser på Ugly Betty, har ikke sett en eneste av disse episodene, men hva skjer med at MODE er nesten konk?? Haha! det var akkurat et bilde av Obama xD Så morro xP

Friitids! Jeg kjeder meg >.<  Og så hadde jeg Ine og Natalie på besøk i dag! Noelia også da, men ho dro før de andre.
Vi spiste is, så på Surf's up og Shrek og spiste ostesmørbrød! Numnum....

Men SE hva jeg fant på nettet!!!! Drømmekjolen! Det er en MUST HAVE kjole!!!
gothicweddingdress

Bare fargene, midjen, snittene og ALT! Elsker den! <3

5 kommentarer

Ine Dammen Børkeeiet

03.jun.2009 kl.22:13

Jeg er en av dine most awsome lesere! Haha xD

Camilla

03.jun.2009 kl.23:41

Ehm. Skriver du bare for leserne dine ? Eller skriver du for din egen del? Man skal være glad for de leserne man har :) Kanskje det er en liten oppvekker, at du kanskje må forandre litt design, skrive litt mere interessange innlegg. Mye som kan få en person til å lese bloggen din.

Annette

03.jun.2009 kl.23:42

Enig med deg, den kjolen er smashing :)

Bjørnar

03.jun.2009 kl.23:50

Det er mange grunner til å blogge, forstår at fire lesere ikke er noe å vifte med flaggene for. Selv har jeg omtrent det samme ofc, men hender jeg treffer litt høyere på skalaen når jeg drar noen triveligere temaer. Men for å skaffe lesere burde du gjøre en liten ting først.
Først kan du prøve å finne ut hvem du er og hva du vil frem til med bloggen. Prøv å tenke deg til hvem som er målgruppen din. Altså hvem du vil skal lese bloggen din. Får så å finne en løsning på problemet ditt^^

Så forandrer du desinget slik at målgruppen skal få øye på deg (attention) kunne finne deg interesant (Interest), få lyst til å lese (desire), få dem til å lese (action) og så til slutt, la dem ønske å fortsette å lese på bloggen din (satisfaction).

Nå fikk du til og med en kort gjennomføring en reklamestrategi. AIDAS ;)
Have fun. Og som takk for at du gadd å lese igjennom det jeg nettopp skrev så skal du få lov til å besøke bloggen min så ofte du vil^^

Hilsen Bjørnar

cluli

03.jun.2009 kl.23:54

Lesere dukker opp etterhvert, men du må være flink til å sjekke andre sine blogger, kommentere, og skrive om ting som egasjerer deg og leserene... På den måten kommer de tilbake igjen :o)
Jeg skriver for min egen del, og leserene mine går stadig oppover :o)
Stå på :o)

Skriv en ny kommentar

Therezu~

Therezu~

15, Ski

Jeg er lille meg! Jeg elsker sjokolade! Noen kan si at jeg er litt ond og at jeg har helt forferdelig humor... Er ikke helt sikker på den onde delen, men dårlig humor DET har jeg, og er stolt av det!!!

Kategorier

Arkiv

hits