Long time no see :O

Wohoo! I'm Baack! :D
Missed me??

Okay... jeg har jo egentlig ingen lesere... men akkurat nå hadde jeg ikke noe annet å gjøre....-.-'

Sommeren har vært super!
Kort fortalt:

Var to uker på Kreta, helt FANTASTISK!
Møtte på koslige mennesker som vi kjenner/ble kjent med, og var med dem hver dag. Ikke bare voksne og små barn, men folk på min alder også! :D Varmt vær og god mat ;)

Har jobba på tusenfryd..yay... og vært sammen med venner.

Og så var jeg på Musikal kurs på follo folkehøyskole! Det var dritgøy! Møtte masse folk med samme interesse for ting og tang, og med mange forskjellige talenter!

Var også på sommerkurs med Ketil Gudim (Kjempekjent ballettdanser (har vært læreren min i et år eller no nå)) i ballett og Tom Nilsen (Utdanna musikal-artist og vært på musikaler i London) i musikal. Supergøy!!

Og nå har skolen starta...
Kom ikke inn på Drama linja (nummer 2 på venteliste), så går nå på SSP formgivning, og er fornøyd med det. Har morsom klasse med mange forskjellige personer og alle er vennlige og lette å bli kjent med :]

EN siste ting!
På Follo-kurset så vi en film (musikal) hver dag, og en av filmene vi så var Rent.
FANTASTISK MUSIKAL!


Filmen viste liksom de brutale sannhetene om Aids, homofili, DragQueens og "uvanelig" kjærlighet, og den viste dem på en naturlig måte.
Personene i filmen var liksom så jordnære, og spilte karakterene sine så utrolig bra og naturlig! Det var helt umulig å ikke bli glad i dem eller gråte når de gråt. 
Jeg ville definitivt gitt den en 6'er!!


Dette er skuespillerne. Alle hadde en stor rolle vær og alle var like fantastiske! :D

En film verdt å se!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Therezu~

Therezu~

15, Ski

Jeg er lille meg! Jeg elsker sjokolade! Noen kan si at jeg er litt ond og at jeg har helt forferdelig humor... Er ikke helt sikker på den onde delen, men dårlig humor DET har jeg, og er stolt av det!!!

Kategorier

Arkiv

hits