Get a room!

Hellu alle (fantasi)folk som leser min blogg!

Denne dagen har vært som en dårlig kopi av "Da damene dro".
Mamma flytta nemilig til Mormor i går, og har altså ikke vært her i dag. Det har faktisk ikke gått så gæli. Alle klarer seg kjempefint, og jeg som plutselig har fått bake kikk, bakte eplekake i går og lagde Kokosboller i dag. NAM!!

annet enn det skjer det ikke så mye.... Mamma kommer hjem på fredag for å bo her en uke, Intervjuet mitt med Explorius ble utsatt til fredag fordi dama jeg skulle ha intervju med ble syk (helt sikkert svineinfluensaen, KARMA) og sendte meg over til en annen dame, som jeg da avtalte med neste fredag.

Akurat nå har vi to fluer på bordet som IKKE er redde for å vise seg offentlig... Det er riktig... De har SEX på bordet vårt! :O er det mulig!?!? Fluesex på bordet xD Tror jeg dør... Hahahaaaaa! Jaja... Sånn går det når to fluer som har flydd i samme rom i 2 dager endelig finner tonen xD

Og som Bugs Bunny eller Looney Toons ville sagt:
That's all folks! 

Én kommentar

Ine Dammen Børkeeiet

30.aug.2009 kl.21:57

Du kunne sikkert invitert meg over på kokosboller Therese :D xDDe samme fluene fortsatt... haha!

Skriv en ny kommentar

Therezu~

Therezu~

15, Ski

Jeg er lille meg! Jeg elsker sjokolade! Noen kan si at jeg er litt ond og at jeg har helt forferdelig humor... Er ikke helt sikker på den onde delen, men dårlig humor DET har jeg, og er stolt av det!!!

Kategorier

Arkiv

hits