Estrado<3

Andre dag av forestillinghelgen, tre overstått og siste dag som narr!

Forestillingen er bare helt fantastisk!!!!!!!! Har hørt fra så utrolig mange at forestillingen aldri har vært bedre, og det at vi får så mye kontakt med publikum gjør det jo enda bedre!

Nå har jeg vært narr på de tre første forestillingene, så min tid er over. I mårra er det Anita, Nicoline og Andrea som tar over jobben som Oldie, Annie og Blondie. Det er hva vi har kalt narre-karakterene.

img1557
Annie (om 50 år), Oldie og Blondie.... Skjønner du/dere grunnen til navnene??

Det å være narr har vært kjempe morro og en utfordring/opplevelse!
Det var så morro å løpe rund i salen, "snakke" til publikum og få dem til å gjøre ting for oss!
Det jeg ikke kommer til å savne er de utrolig varme parykkene, sminken som rant av og de utrolig svette kostymene! Vet dere hvor VARMT det blir etter å ha dansa 3 danser på rad for så å stå skviset mellom mange andre varme svette mennesker på en bitte liten plass! Men det har vært utrolig morro!

Og i mårra blir det nok ikke like stressende... flere skift, ja, men så skal jeg ikke være halvparten så mye ute på scenen da  <(^_^)> Det kommer til å bli super bra!

Og i dag flytta pappa ut O.o
Utrolig rart å høre at mamma inviterte pappa på Taco, men sånn er det vell det kommer til å bli. Rommet ble liksom så tomt etter at han tok ut senga og pulten, så nå ligger jeg på en seng som vi har fått av tante Marianne. Uheldig vis er det ikke jeg som får den senga, for den er utrolig digg!! <3 men men.... Får STOOR seng hos pappa da... den er 120 cm lang!! Gjett om jeg skal sove godt det kommende året!

Og hvis noen lurer, så betyr Estrado Scene på Esperanto, et språk som ble laget for at verden skulle ha et felles språk! 

hmmm... ja... Bye byeez!!

Én kommentar

Ine Dammen Børkeeiet

12.des.2009 kl.23:35

SV: Estrado pluss pluss:

xD xD Jammen, jeg vet du har kraftig stemme. Men når man hører deg bak i salen og du står på scenen blir jeg litt skeptisk (a).....

NESTE ÅR DER IGJEN DA, SÅ DET SÅ XD

Skriv en ny kommentar

Therezu~

Therezu~

16, Ski

Jeg er lille meg! Jeg elsker sjokolade! Noen kan si at jeg er litt ond og at jeg har helt forferdelig humor... Er ikke helt sikker på den onde delen, men dårlig humor DET har jeg, og er stolt av det!!!

Kategorier

Arkiv

hits